Samarbeidspartnere

Bærekraft handler om samarbeid, og samarbeid står høyt i kurs både hos Remiks og ikke minst på REBELL.

Vi skal som Bærekraftsenter gi åpning for nye innfallsvinkler. Vi er dynamiske og inkluderende, kreative og utforskende. Hos REBELL skal alle samarbeidsmuligheter utforskes, og alle som er interesserte oppfordres til å ta kontakt

Våre partners in crime

iteam er seg sitt samfunnsansvar bevisst, med fokus på at veien fra utenforskap til jobb eller utdanning skal bli så god som mulig. Oppgaver knyttet til samarbeidet mellom iteam og REBELL leveres derfor som arbeidstreningsoppdrag.

Som forbruker av IT-utstyr har du nå muligheten til å resirkulere ditt «gamle» utstyr hos iteam og ProffREBELL. Større bedrifter og konserner bytter gjerne ut IT-styr før halve levetiden har gått, og dette utstyret tar iteam tilbake. Hos ProffREBELL kontrolleres utstyret og harddisken ryddes, før du kan kjøpe det for en rimeligere penge. Lurt, ikke sant?

Du kan lese mer om iteam og deres gjenbrukstanker her

Remiks sin mangeårige samarbeidspartner blir også med REBELL på ferden videre. Vi brenner for felles mål, og vil spille på hverandres styrker og muligheter underveis.

Som frivillig organisasjon bedriver ikke Framtiden salgsvirksomhet gjennom REBELL, men du vil likevel se dem i tilknytning til Bærekraftsenteret i ulike sammenhenger.

Du kan engasjere deg mer i Framtiden i Våre Hender via nettsiden deres

Vil du bli samarbeidspartner?